Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.12.2013., 13:54   #8809
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Samo opaska na ovo. Bonus se skida temeljem zakona o osiguranju i skidaju ga više instance, a ne osiguravajuće društvo. Zato je nedavno uvedena zaštita stečenog bonusa kod pojedinih o.d.-a koji si to mogu priuštiti - stvar funkcionira po principu - huo će ti tako i tako skinut bonus ako si bio kriv za nezgodu, ali tvoje o.d. kod kojeg imaš dodatnu policu zaštite stečenog bonusa ti štiti cijenu police, tako da ćeš sve te tri godine (bonus se skida u 99% slučajeva 3 premijska stupnja, dakle tri godine treba za nazad na staro) plaćati cijenu kao i prije štete.

Neću se o tome raspravljati jer je to tvoj posao a ne moj.
Ali realna situacija je takva da kad ti jedan vlasnik kupuje nekoliko polica i ostavlja ti više novaca nego 50 vlasnika osobnih automobila da se tu vjerojatno može dogovarati, pa bilo to i na štetu osiguravajuće kuće. Veliki broj ljudi na tvom radnom mjestu i iznad tebe bi se trgalo da zadrži takvog kupca, a kako ćeš ti zadržati staru cijenu to kupca ne zanima kao što ni mene nije baš previše brinulo što mi je na polici jedna cifra a platio sam 200 kuna manje.
Fućkaš vlasnika osobnog vozila čija polica košta 1500 kuna i još se vlasnik cjenka za 200 kuna, ovdje se radi o šest znamenki kad se zbroji cijeli park, a pustit takvog klijenta da ode nije poslovnost.
Juan je offline   Reply With Quote