Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.12.2013., 12:56   #8807
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Sve si ti to lijepo opisao no, i dalje mi nije jasno kako moj osiguravatelj kojem sam platio obavezno po najpovoljnijoj cijeni na tržištu može mene "tlačiti" ako sam ja nekoga "napucao" i priznao krivnju za nezgodu.
Koliko je meni poznato, ja odlazim k svom limaru i plaćam popravak na svom vozilu, gubim dio bonusa a ostatak priče s procjenom i obrascima itd. je problem vlasnika oštećenog vozila.
Ispravi me ako griješim.
Možda će kod tvog "krivog" osiguranja onaj koji bi mogao koristiti tvoju policu za popravak biti oštećen, ali vjerojatno će tako i tebe zafrkavati kad idući put budeš registrirao auto i smanjivati ti bonus.
U mom dvorištu parkiran moj auto, kapija nije bila zatvorena.
Čovjek se okreće ispred moje kuće tako što je išao u rikverc i u mom dvorištu opali moj auto.
Priznao krivnju, ja odvezao auto u ovlašteni i nakon 3-4 mjeseca mi stiže poziv da će biti još jedno vještačenje. Halo? I da ja kod takvog osiguranja idem osigurati auto.

Primjer br. 2, isto osiguranje, klijent ima 7 kamiona, to su police da se zavrti u glavi.
Jedan kamion je bio kriv što je udario osobni auto. I frajeri mu skinu bonus i ispišu veću cijenu police. Vlasnik se ustane, zahvali i ode u drugo osiguranje.
I sad se takvi isti bore za police od 1500-2000 kuna. Nek im je!
Juan je offline   Reply With Quote