View Single Post
Staro 10.12.2013., 12:11   #12761
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ubuduće please refer to me kao čovjek sa dobrim ukusom.
E sad si me nasmijao...
Vidi, imam kolegu s posla koji ne gleda nogomet, rukomet, košarku i ostale malograđanske sportove, ali prati golf, Americas cup i jedrenje, šah i klizanje. Čita samo probrana djela svjetski poznatih pisaca, pije isključivo fina i skupa žestoka pića, gleda samo filmove za koje su filmski kritičari rekli da su remek-djela... ali, on je i dalje egoistični šonjo koji drugima nameće svoje mišljenje kao jedino ispravno. Vidiš li neke sličnosti ovdje?

Film meni može biti dobar ili ne mora. 2001: Odiseja u svemiru mi je remek-djelo (pogotovo za doba kad je snimljena), Full Metal Jacket je odličan film, The Shining mi je jako dobar film (priznajem, nisam čitao knjigu). Ali Clockwork Orange mi nije. I što sad? Ne trebam tebe da mi pametuješ kako je to remekdjelo i da ja nisam skužio film, zato što je to tebi remekdjelo i zato što si ti tako rekao. Ali to što meni taj film nije dobar, ne znači da sam ja rekao da je Kubric loš ili da pljujem po njemu...

Goddamn, daj barem jednom u životu poštuj tuđe mišljenje, nemoj bit stalno takav stiffassed egoist...

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 10.12.2013. u 12:25.
Brko je offline   Reply With Quote