Ma samo ti reci, znaš da ja volim debate i konstruktivne rasprave.
Da, propustio si

Ni sam nisam vjerovao nakon ovih 12g u branši da se mogu takve stvari događat. Imenovat neću, da ne bi bilo da ke.am po nekom, al stvar je vrlo svježa i pouzdano znam da je tako (već sam to i naveo ranije) - jedno extrajeftino osiguranje u hr sada ima 'modu' da naplaćuje uslužnu procjenu svojim klijentima, te odbija izaći van, dok im se neobavljena usluga unaprijed ne uplati -.- Katastrofa, ljudi su izbezumljeni, kud se naživciraju jer su imali prometnu, ostali bez auta, te još ih njihovo vlastito osiguranje, kojem su dali svoju vjernost i lovu, dribla i ne želi izać na
uslužnu procjenu bez 800-900kn...
Ili osporavanje isplate štete jer njihov klijent nije dao izjavu o nezgodi njima, a pazi sad, štetni događaj je bio sa policijskim očevidom, te je taj njihov 'sjajni' klijent pobjegao s mjesta nesreće. Oštećeni je u istom osiguranju; znači odnos prema vlastitim osiguranicima - kako ih strefi... Kakva h....a izjava, jel vaš osiguranik 100% kriv po policijskom zapisniku - je. Jel pobjegao s mjesta nesreće, je. O čemu dalje pričat... Hvala Bogu što je od ove godine uveden red bar po pitanju rokova za isplatu štete, pa se to sve manje događa jer ih dobar odvjetnik doslovno satre sa kamatama i naknadama ako otežu isplatu.
Pa onda nepostojanje fizičkih poslovnica tih low budget osiguranja, znači trebaš nekakvu pomoć, savjet - zovi telefonom pa moli Boga da se javi netko tko zna posao, dogodi se šteta, nemaš gdje prijavit štetu, nemaš koga pitat u vezi ispunjavanja obrasca za prijavu štete skinutog s weba kako ti je teta na telefonu rekla, nemaš kome to predat, nego šalji poštom, pa čekaj da to zaprime, pa čekaj da se netko sjeti doći to fotkat, ma užas.
Da ne ulazim u veću problematiku kao što je nezastupanje klijenata u pravnim sporovima, itd. Očito da srozavanje cijena i nepostojanje dobiti u poslovanju kod pojedinih povlači druge (negativne) posljedice po klijentelu.