Citiraj:
Autor Juan
Interesantna stvar za TDI motore - nikad neće upalit ventilator hladnjaka u leru ili nakon što ugasiš ugrijan auto, čak i nakon sat-dva vožnje po autocesti i visokih putnih brzina dok je vani 40 stupnjeva kad staneš na odmorište ventilator se ne pali.
|
Ne znam koji TDI tako radi, ali ovaj moj (dakle, Audi Allroad 2.5 TDI, 2001 godina) pali ventilator cim upalim motor... Radio mi je probleme po ljeti jer mi nije mogao ohladiti motor, a vani +35, ja na autoputu i trebam prec 400km... Temperatura motora je bila na 100 stupnjeva, a ulje na oko 130 stupnjeva... Ventilator motora je vrtio, a ventilator klime je vrtio ko lud...
I sto je bilo? Visco na glavnom ventilatoru na hladnjaku je crko... Naime, taj vent ima dvije brzine - laganu dok je motor hladan i superturbo kad se motor zagrije tako da puse fakin bura preko motora... Kad visco crkne, onda puse samo lagani povjetarac i sve je OK dok ne dodje ljeto i visoke temperature, a onda se cudom cudis koji mu je vrag i zasto se pregrijava...
Cinjenica je da kada ugasim auto, ventilator staje... Recimo na prijasnjim Citroenima je uredno puhao i nakon sto auto ugasim...
Sto se tice zagrijavanja motora na leru, to mozes zaboravit... TDI se ne grije dok ga ne opteretis, tako da cak ni turiranje u leru nece polucit nikakve rezultate...