Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.12.2013., 14:02   #8783
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor drz_nedaj Pregled postova
jedno pitanjce..
uskoro kupujem auto, rabljeni.. pa se dvoumim izmedju mercedesa i ostalih marki auta.. recimo da su oba auta odrzavana i u dobrom stanju
jedan je megane, focus itd 2009-2011 godina, oko 120k km, a drugi mercedes e klasa 220cdi iz 2001-2003 sa oko 250k km.. dali bi izabrali "noviji" auto star 3-4 godine ili dobru staru e klasu staru 10-ak godina?
nemojte mi samo govorit to nije za usporedbu, bla, bla bla..
vase misljenje..

P.S. gledam aute do cca 9k eura..
Ja bi uvijek prije stariju visu klasu, nego noviju nizu, al to sam samo ja
Ako mislis na w210, 2001. je redizajn, mane su rjesene, nema nekih problema. Stvar je to sto je tesko nac dobrog, dizeli su vecinom izvozani i dobro su u vremenu velikih servisa jer obicno rade veliku kilometrazu. Posao bi bio naci neki od 1. ili 2. vlasnika koji prelazi na noviji/skuplji auto. Benzinac s plinom bi ti bio pun pogodak, vozit se za cijenu dizela i imat auto s manje km, manje stvari za pokvarit se i nesto jeftinije odrzavanje (mada skuplja rega).
w211 je predredizajn tog godista, do 9000 eura sigurno neces nac auto bez ulaganja, barem kod nas, ima djecjih bolesti s elektronikom...

Sad je pitanje koje su tvoje zelje, potrebe... dali si spreman izdvajat vece novce za vozit se u visoj srednjoj klasi, a da ne budes rob autu.
registriraj se na mercedesklub.net za vise iskustava i misljenja...

Citiraj:
Autor Speedbreaker Pregled postova
Ne vjerujem da su ta godišta napravljena da idu po 300k km kao oni stari primjerci.

To sto ti ne vjerujes to je jedna stvar, to sto oni bez problema gaze preko 500k km, to je druga stvar. A tih 300k za starije primjerke je smijurija, redovno odrzavan w123/124/201 500k prevali bez otvaranja motora.

Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 08.12.2013. u 14:16.
zkljaja je offline   Reply With Quote