Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.12.2013., 10:48   #8753
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Ja stvarno malokoga znam da je kupio auto za 70 000 kuna a da si može bez problema kupiti za 200 000 kuna.
Znam ljude koji imaju kredite za auto i ljude koji ni u ludilu ne bi digli kredit premda mogu (tu sam i ja). Što mogu kešom to kupim, a da plaćam ratu kredita za auto - no way. Dok kolege s posla više manje pod normalno 1/3 plaće u kreditu.
Slažem se. Isto i ja. Niti imam net banking, niti imam kreditne, samo karticu za bankomat. Da mogu, najradije bi da mi plaća stiže "na ruke". Banke ne podnosim organski. Auto se kupuje samo za cash, imam fond za auto za koji odvajam svaki mjesec i svakih 8-10 godina se nešto novo uzme. U ukuse neću ulaziti.
Meni je osobno malo glupo i bezveze to što ne možeš ( barem ja nisam mogao) donijeti cash i kupiti auto na licu mjesta i što te gledaju ko da si s Marsa pao kad im doneseš u ahtovci novce, a što ako je pošteno zarađeno ne vidim problem.
Tako sam i ja došao u KC u salon, čuo sam da imaju Megi R.S. na lageru a nije mi se dalo čekati. Dođem do njih, pitam za auto lik me ignorira, onako ne baš bezobrazno ali tipa "što ti balavac". Ok, dođe on ovo ono, reko probna vožnja jel može, lik mi se počeo smijati u lice. A reko dobro, odem do auta po torbu i istresem mu na stol a cirka je bilo oko 230 k kn
Lik je promijenio a brat bratu 4 boje u 2 min. Od blijede, plave, crvene i zelene na kraju.
Reko sad neću uzeti ništa, još sam nazvao Renault Nissan zastupništvo i uložio žalbu na lika. Dobio sam dodatni popust od 7 k kn, besplatni servis i karticu za gorivo u vrijednosti 500 kn
burmuz je offline   Reply With Quote