Picajzla pitanje, za headset, pogon i kotace, da li moram uzeti LIS 1 mast ili je i LIS 3 ok. Kolko sam skuzio iz prospekta i googlea LIS 1 je za manje lagere, a LIS 3 za veće. Jel ima to kakvog bitnog utjecaja ili mogu kupiti bilo koju mast? Pitao sam na benziskoj i kazu jedino na Zitnjaku imaju LIS 1, a LIS 3 imaju na benziskoj. Ne da mi se ici na Zitnjak ako ne trebam, skroz sam drugi kraj grada i bez auta.
Drugo pitanje: Recon solo air s MoCo. Servisirao sam ga kompletno (brtve nisam mijenjao jer su izgledale u redu) ali nisam skroz skuzio foru s kolicinom ulja u MoCo. Ima ga dovoljno jer lockout radi. Ako smanjim tlak mogu stisnuti vilicu do pola cm do krune. Sve radi jako glatko i poprilično sam zadovoljan svojim prvim servisom

. Zanima me kako se manifestira visak ulja u MoCo. Nesto se spominje topout ali nisam 100% siguran sto to znaci. Pretpostavljam kako je sve ok ako se vilica da sabiti do kraja ali da pitam za svaki slučaj jer će taj bike vjerojatno ici u prodaju pa da bude sve po ps-u. U MoCo sam stavio 118ml ulja po tablici na SRAMovoj stranici