Pozdrav.. Znam da ovo nije forum.hr ali moram se nekome izjadati i pitati za savjet
Biti ću što kraći i jasniji..
Od svojih "malih nogu" imam
Varikokelu na lijevom testisu (nakupina žila, meni je 4. stupanj), a tek prije 3 tjedna me je počelo boliti (nakon pregleda sam doznao da me boli zapravo od upale žlijezda oko prostate) dok je ultrazvuk testisa, mjehura, bubrega i prostate dobar.
Pregled sam obavio u privatnoj poliklinici Medico u Rijeci kod urologa Marwan Naseredin.
"Zaboravi bicikl" su bile njegove riječi
Razlog upale žlijezda je hladnoća. (radim u hladnom skladištu, vozim bicikl).
Nisam ga stigao pitati radi čega da zaboravim bicikl: dali radi varikokele ili radi upale žlijezda (vjerojatno radi varikokele). Jer ona MOŽE uzrokovati neplodnost, mogući karcinom itd itd, naravno, osim ako se napravi operacija..
Nakon pregleda još sam ga jednom upitao: "Dali sada imate isto mišljenje u vezi prekida biciklizma?"
Doktor: "Koliko ti puta moram reći, 5 puta? To ti je moj savjet, ostalo radiš na svoju odgovornost."
Naravno da se je osjećao uvrijeđen jer ipak njegova mora biti zadnja, jel.. Sve mi je jasno..
Pitanje za vas, a potencijalne odgovore molim na PM da ne spapamo ovdje (jedino ukoliko i ostali žele pričati o tome, što čisto sumnjam, jer ipak smo mi muškarci

)
Dali imate slične probleme kao i ja, i koje ste savjete dobivali?
Dali ste nastavili voziti i slično?
Zahvalan
Nevjerojatno jelda? Toliko sam se dao u biciklizam i sad ovo.. Ali rekao sam sebi i drugima: Ako je
prekid biciklizma najgore što mi se je moglo dogoditi iz ove situacije, onda odlično..