Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.12.2013., 16:57   #8710
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Shvatio, odgovorio

Citiraj:
Zašto ne? Istinabog da sam ja bmw fan, ali ne vidim razloga zašto ne, pogotovo otkad sam sjeo u frendovu novu igračku - 740d M
Ili ako ćemo bit skromniji, ovdje u ovom kraju vlasnici firmi za transport kamionima su jedan za drugim 2004e kupovali 530d. Svi voze dan danas, bez ikakvih problema, sa nemalom kilometražom, najviše ima od jednog iz kutine, 780.000km, imao je jedan jedini kvar mimo redovnih servisa - turbina - na 500.000km, vjerovao ili ne. Znam ih sve. Dok se recimo time ne može pohvalit kolega dotičnih koji je kupio e klasu iz protesta ovima i imao malo more kvarova od početka. Slučajnost ili ne, tak ga je zapalo.
Za lovu nekog BMW-a nađeš puno bolje konkurentno vozilo odgovarajuće namjene - bilo za duga putovanja, bilo za teren.

Citiraj:
To nije customizacija, to je samo biranje po ponuđenom predlošku
Customizacija je nešto daleko kompleksnije (materijali po narudžbi npr, individualni pristup svemu) ako ćemo precizirat. No da ne zahebavam oko izražavanja....
I da i ne. Ovo što ti govoriš je više personalizacija.

Citiraj:
Očito se nisi kretao u društvu zdravoseljačke gospode koji imaju lovu u džepu. Njihov princip kupnje ti ovako ide - upad u salon, alo, koji može odma' van. 'Oću jednog x5 za van odmah!! Plati i vozi. Vjerovao ili ne
Ili svima nama u novskoj znani poduzetnik, kupi prije 2g crnog x6, jer je bio odmah dostupan, da bi išao nakon godinu dana kod Tomića i rekao evo ti ovo ružno pače nazad, daj mi istog al bijelog, bolje mi stoji
16.000€ doplate mu je bilo nebitno sasvim....
Nećeš vjerovati ali - jesam se kretao i viđao takve stvari, a s takvima sam se najbolje naučio tome što i kako želim, vjeruj.

I zašto uopće ovo pričam.

Da ne govorim zašto mi BMW baš i nije neko vozilo (gledajući price / performance).

Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Tako kako navodiš auto kupuje preko 90% ljudi jer su poželjeli bmw x5, fiat punto, renalt megane i štatijaznam koji ne i imali su novaca ili se kreditom mogu protegnuti do te cifre.
Moram priznati da se s takvima slabo družim, a da se i družim probao bi im to izbaciti iz glave.