Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.12.2013., 18:27   #8652
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Aha, sad tek vidim. Pobrao je desnom stranom auta lijevu stranu kamiona, zarotirao se i lijevom stranom pokosio stupiće. Valjda je stiso gas da se prestroji ispred nekog i krivo izračunao. Radi gluposti je mogo samo tako pokosit pješaka ili je stupić mogo odletit u nekog.

Dolazimo do drugog pitanja... Kako vi reagirate na ove koji voze slalom ili konstantno siluju ubacivanje ispred autiju i mijenjanje traka? Kako stalno pratim promet u retrovizoru, svako malo vidim nekog koji šiba lijevo-desno a svejedno je većinu vremena iza mene. To mi je pet peeve u prometu. Gotovo nikad se ne zivciram u vožnji, možda jednom, dvaput u mjesec dana, pa tako ni za to, al svejedno mi je gušt smanjit distancu do auta ispred mene tako da se ovaj pametnjaković ne može ubacit. Obično mu pogledam facu i vrišti od bijesa nakon desetak sekundi.
Isto to vrijedi i za one koji se ubacuju ispred ili u kolonu, ispred strpljivih ljudi koji čekaju recimo u skroz lijevoj traci koja se širi u dvije za skretanje lijevo. Obično se nađe određena vrsta prepoznatljivih ljudi i automobila koji stisnu gas u traci za ravno i onda se naglo pokušavaju ubacit u kolonu za skretanje. Neprocjenjiv mi je gušt ne pustit te likove. Znam da je malo childish, al ono... Samo jedan lik dosad me je pokusao izgurat iz trake. A taj je imao neku opako agresivnu vožnju u nekoj starudiji i htio je pokazat da je iznad svih. Radio je neki slalom još daleko iza mene i onda se je našo u skroz desnoj traci silujuci ubacivanje ispred tri auta koja mu nisu dala, a trebao je u skroz lijevu za lijevo.
Normalne vozače sa žmigavcem i kulturnim ponašanjem uvijek puštam.
IcyTexx je offline   Reply With Quote