View Single Post
Staro 04.12.2013., 15:38   #1798
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Drug Brko, možda se Kasper krivo izrazio, možda želi cijelu kolekciju. One se čuvaju, ali se ponekad prodaju. Ja sam COP-a kupio na isti način kao ti, a dobio sam šipak. Jedina 'zakrpa' koju imam je punica, a nju nitko neće, pa čak ni u kolekciji s njezinom mirovinom. A sad bi malo o igrama i modovima. Nisu za probleme uvijek krivi bagovi i sl. Ponekad je kriv i sam igrač. Evo, trenutno obrađujem jedan jako zanimljiv mod. Bila je misija u kojoj je i cutscena i vrti se i vrti do beskonaćnosti i dalje nikako. Šest sati izgubio pretražujući po svim mogućim skriptama i ništa. Na kraju snage, palo mi je na pamet da promijenim odijelo (pojačano) u obično i najednom sve u redu. Sličan primjer je i u SGM 2.2 kada se u 'Crvenoj šumi' ne može obaviti misija ako imaš ugrađen artefakt protiv psi-zračenja. Čim ga ukloniš, sve u redu. Znam da poneki vole sami nešto promijeniti u gamedati (nosivost, novac i sl), a mala pogreška stvara probleme. Evo, u ovom modu, pokušao sam u actor.ltx i system.ltx napraviti promjene, koje inače radim u svim modovima i problem. Igra se ne može pokrenuti. Osim toga, neke promjene (grafika, zvuk itd) pa makar i bile male iziskuju igranje iz početka. Zato treba pripaziti što se može, a što ne. Nisu baš za sve uvijek krivi autori moda. Pozdrav, stalkeri, ma gdje god bili u Zoni.
Bakica47 je offline   Reply With Quote