Citiraj:
Originally posted by Ipsens
Daj mrkonja, popeo si mi se na vrh ku#!a sa svojim specificnim interpretacijama. A sto se tice one teme kamerica koji je lokiran nisam ti mogao dat odgovor, jer nisam stigao prije locka. Uglavnom NAMJERNO (a ne i samo meni) cim je nesto "razlicito" namjerno izoblicujes smisao recenice da bi ismijao i time ispao neki cooler. Ja ne razmisljm o OBJEKTU KAO O ZIVOJ OSOBI I NARAVNO nema nikakve funkcije navlacenja kondoma PREKO KAMERE.. i ja nisam neki jebeni ruzni geek od kojeg trebe bjeze kao vrag od tamjana. Zgodan sam i curama ugodan, zato zajebi.
|
Ja se ne sječam da sam ja tebi i jednom riječju rekao da si ruažn i neprivlačan. Štoviše možda si neki maneken
Što se tiče onog o kameri provjeri što si napisao. Ja nisam izvrnuo tvoje riječi nego sam samo prenio ono šti si ti napisao
Citiraj:
Ok! Evlo bas sm malodosao od van nocnog pijncevanjaa i prij jutranjg sna se sjijetijo kako da sakrijm kameru da ju mogu guzit ko covjek ali explicitonno. mislim dase razumije da ona nikad nebi proistala
|
Ja sam ovdje shvatio da se radi o kameri a ne o ženskoj osobi,iako si na kraju napisao nešto u stilu mislim na curu a ne na kameru. Što se tiče geekova šta ti onda radiš tu ako smatraš da su svi na ovom forumu geekovi i neznaju ništa drugo osim sjedit pred monitorima u svojim mračnim sobicama:confused:
Za kraj a, to sam ti već jednom rekao nađi neki drugi forum gdje češ ispoljavat svoje fiksne ideje