Citiraj:
Autor Juan
Sve ja razumijem da si ti imao puno auta i da imaš iskustva i da je moj pogled puno vjerojatno uži od tvog, ali ovo gore što si ti postao niti jedno nije recaro sjedalo.
Ovo je recaro:
http://bimg2.mlstatic.com/kadett-gsi...958_082012.jpg
A problem kod većine je što misle ako sic ima malo izbočenije bočnice da misle da je recaro. E pa nije, jer se svaki recaro sic diči sa logom "recaro" na naslonu. Koliko znam, jedini koji to nema je 1995 gti edition na kojemu i piše gti edition, ali po dizajnu vidiš da je recaro sic.
Ovo što si gore postao nema veze sa recarom i zato si ih i ocijenio kao neudobna 
|
Ne znam otkud ti taj info da MORA pisati recaro na svakom njihovom proizvodu. Prvi glas, to nisam čuo ni pročitao nigdje, ako imaš izvor pejstaj molim te, baš me zanima, znam jedino u vezi toga što ti pišeš, da sam davno čitao da postoji velika razlika između tih brendanih recaro sjedalica i made by recaro for ----- sjedala. Možda je u tome kvaka.
A i gore sam ti napisao da je Rene doplatio 8000kn za svoja, a nigdje ne piše da su recaro

Znam ja dobro za tu famu da je 'svaki profilirani sic' recaro i nisam od te mase, ali znam i skinut sic, pa vidjet na šasiji što piše

I rijetki su kod nas kadetti bili sa baš brendanim recaro sicevima, očito