Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.11.2013., 14:02   #8519
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Kad se kicka turbo na HFici ak si je vozio? Ne njalke nego napisi. Dosta je specifican auto za vozit, kaj se turbaka iz tog vremena tica.
Nakon 13g i 50ak auta u vlasništvu u 16g vozanja auta, pa da se sjećam ama baš svakog bilo bi previše
Onak, u magli, na 3500 se tek krene razigravat. Ponavljam, pričam o 1.6hf turbo 130ks.

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
S tobom se neda nest puno razgovarat jer si prepametan ili jos bolji izraz, svakom loncu poklopac, ne samo u ovoj temi i to je glavni razlog zasto bi te izbjegaval na cesti..
Ne, ne da se razgovarat na način na koji si replyao post di sam ti kulturno dao evidentni dokaz koji pobija tvoju tezu da su sve iste i predivne, kad su integralka i obična delta nebo i zemlja. I još baciš spiku o golfu i šta ja znam čemu sve ne, što nema apsolutno nikakve veze s ičim napisanim ranije.
Dižeš halabuku samo zato što se netko ne slaže s tvojim mišljenjem....
Ne trebaš me izbjegavat, pokazao si lice na teamspeaku, a uostalom, ne idem ti ja po zagorskim cestama, tak da ne moraš bježat
Nisam ti ja poklopac, neg jednostavno, volim debatirat o temama koje me zanimaju, a auti su tu u vrhu, za razliku od tebe, prihvaćam različitosti i volim nekad nešto novo i naučit i pročitat I nemam problema kad mi netko dokaže i pokaže da sam u krivu ili se jednostavno ne slaže.

Zadnje izmijenjeno od: jopis. 29.11.2013. u 14:12.
jopis je online   Reply With Quote