Citiraj:
Autor MAGARAC
Kad se kicka turbo na HFici ak si je vozio? Ne njalke nego napisi. Dosta je specifican auto za vozit, kaj se turbaka iz tog vremena tica.
|
Nakon 13g i 50ak auta u vlasništvu u 16g vozanja auta, pa da se sjećam ama baš svakog bilo bi previše

Onak, u magli, na 3500 se tek krene razigravat. Ponavljam, pričam o 1.6hf turbo 130ks.
Citiraj:
Autor MAGARAC
S tobom se neda nest puno razgovarat jer si prepametan ili jos bolji izraz, svakom loncu poklopac, ne samo u ovoj temi i to je glavni razlog zasto bi te izbjegaval na cesti..
|
Ne, ne da se razgovarat na način na koji si replyao post di sam ti kulturno dao evidentni dokaz koji pobija tvoju tezu da su sve iste i predivne, kad su integralka i obična delta nebo i zemlja. I još baciš spiku o golfu i šta ja znam čemu sve ne, što nema apsolutno nikakve veze s ičim napisanim ranije.
Dižeš halabuku samo zato što se netko ne slaže s tvojim mišljenjem....
Ne trebaš me izbjegavat, pokazao si lice na teamspeaku, a uostalom, ne idem ti ja po zagorskim cestama, tak da ne moraš bježat

Nisam ti ja poklopac, neg jednostavno, volim debatirat o temama koje me zanimaju, a auti su tu u vrhu, za razliku od tebe, prihvaćam različitosti i volim nekad nešto novo i naučit i pročitat

I nemam problema kad mi netko dokaže i pokaže da sam u krivu ili se jednostavno ne slaže.