"Sve je relativno."- reče netko i napravi paradoks

.
Ja imam slab auto do 4,5k rpm, a nakon toga postaje mala zvjer. Jučer baš isprobano. Trebalo obići dva kamiona, a to je meni problem. Budući da imam slab auto, ja moram dobro procjeniti udaljenosti, brzine, uvjete na cesti, položaj zvijezda... da bi obišao nekoga jer sam imao 4 osobe u autu. U tom scenariju niti ide niti staje kako treba. Uglavnom, preko 4,5k rpm, išao je k'o metak. Naravno, na ravnom u Slavoniji. Činjenica je da sam morao čak u treću prebaciti, ali ide. Ja, za razliku od nekih, uživam u zvuku motora i često mi je radio stišan/ugašen.
Druga je stvar/doživljaj kad vozim alteu 2.0 tdi, kumov golf 5 ili strikinu Mantu.
Tada nema razmišljanja. Izbacim se lijevo, provjerim jel ima koga i idem. Samo po gasu. Poanta, barem meni, je da svaki auto ima režim/način/preferencu načina vožnje i tako se treba ponašati prema njemu. Uopće me nije strah, niti osjetim, kad idem 150 km/h po OS obilaznici u altei, jer staje k'o ukopana. To mi je jedan od težih auta u životu, što sam vozio, a staje bolje nego moj clio.
Druga strana medalje je da je skuplja 7 puta od mog malog clia

.