Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.11.2013., 18:26   #8462
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Megane Coupe - bomba ??? samo u smislu da bi je postavio pod njega
Jel mislimo na isti Megane Coupe?

Frend mi ga ima već dvije godine i barem jednom tjedno se vozim s njim. Raspada mu se interijer, plastika mu se odvojila na mjestu gdje se nalazi lijeva noga suvozača.

Kad nas se vozi više, žalimo onog tko dobije da sjedi otraga. Nisam nešto osobito visok ni star, pa nemam prevelikih problema, ali netko od 40-50 godina nema šanse da će izaći sa zadnjeg sjedala. Frend od 180 sjedne otraga i nema kamo s nogama nego između sjedala pored ramena od suvozača.

Otraga je kao u podmornici, ne znaš jel vani dan. Jedino pozitivno je što je obloga krova mekana pa ne zaboli kad 1001. put u 15 minuta zvekneš glavom u njega.

Katastrofa od auta što se funkcionalnosti tiče, a bome mi se ni dizajn nešto previše ne sviđa.
Imam R.S. već 3.godinu i garantiram svojom glavom da nema niti crtice u interijeru. Još se malo osjeti miris po novom. Ali treba ga održavati. Nema jela, pića, pušenja u autu. Cipele se brišu ako su u blatu, nema gaženja pragova. Čišćenje svaki vikend unutra-van. Preparati za svaku vrstu materijala, lijepo se čisti i licka.

Tako da, nije istina ako se megija tetoši.
Ovo ostalo ulazi u domenu osobnih preferencija. Ja sam luc za coupe-ima, tak da ono. Ili hot hatchback-ovima ako želite
burmuz je offline   Reply With Quote