Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.11.2013., 17:53   #8457
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Prednost im moment koji dode vec na 3k i ne treba ih toliko vrtit kao neke novije sesnaest ventilce iako imaju nest manje momenta i snage. U doba kad su bili aktualni, kad sam pocinjal vozit, takvi motori su jako pouzdani i dosta brzi za tadasnja mjerila.
treba definirati - brz. ja se sa akcentom ne mogu mjeriti sa novim turbacima ili nedobog - TDI-jima. to ode, ja mogu samo plakati ili se smijati ako ga ulovim na spavanju .

ali da, na 3000 okretaja je motor zivahan, ali sto opet ponavljam - on se vrti do 6000 okretaja ko' iz one stvari. sada sam ga na povratku malo gazio u drugoj da ga ispusem jer sam stalno na 60-65km/h (naravno, cetvrta), i drzim ga na 4k okretaja, stisnem - ode do crvenog bez patnje. i fino vuce, nije to keljenje za sic i slicno, ali to niti nije takav auto.

i da, zaboravio sam napomenuti jednu veliku manu na visokom okretaju - buka u "kokpitu" (unutrasnjost). sve ok negdje do 3 i nesto tisuce, ali iza........ na tome su valjda stedili, nema izolacije toliko, pojma nemam.

Burko je offline   Reply With Quote