Citiraj:
Autor jopis
Tu se slažem, dijelovi su (uglavnom) vrlo jeftini, accenti druge generacije su solidno sklopljeni autići, iznimno malo kvarljivi, i odličan bang for buck za kupnju polovnog u dobrom stanju.
Mane su katastrofalne performanse, hoćeš po pitanju brzine/ubrzanja, hoćeš po pitanju ležanja na cesti, krut ovjes, cvrčci u unutrašnjosti. Ali generalno, rekoh, odličan bang for buck i pouzdan auto općenito.
|
govorimo o obicnom motoru, benzincu. moj je redizajn druge linije, iako ne znam da li ima razlike izmedu druge linije i redizajna (osim sto je moj bolje napravljen sto se tice poda i pragova, rubnjaci su svima losa tocka).
da je ubrzanje katastrofa se nebi slozio, ali ono sto je meni gust - ubrzava od 2000 od 6000 okretaja, nema gubitka, nema posustajanja. i iskreno, ja svoj imam 10 godina, 185k km, nikakvog unutrasnjog zvocanja niti cvrcaka, sto me zacuduje. ali ponavljam - ja toga nemam.
potrosnja je relativan pojam. ja svoj uspijem imati na nekih 5L, dok ga se moze tjerati i na 10L

. ali da nema snage, sorry, ali nije istina. ja samo kada se sjetim, cak nedavno i ljudi su sva trojica ovdje sa foruma (nas 4, ja 120, drugi frend nekih 140 cak kg, i ova dvojica zajedno nekih 170 kg), uzbrdica jaca, bez najmanje frke.
ali da se mora drzati na 3000 okretaja, boze moj. ako hoces i ubrzavati, gazi ga do crvenog i saltaj. ono, vozim taj auto 10 godina, znam sta moze, sta ne.
lezanje po zavojima je u najmanju ruku osrednje

. ali zato picim preko rupa bez frke, imam bubrege na mjestu i ne prezirem ceste koje su kod mene katastrofa jer se moram voziti po njima.........
i glavni minus su kocnice, kada je auto opterecen. tu nisu uopce uvjerljive i to se osjeti. ali kako rekoh, 10 godina, znam se prilagoditi uvjetima u autu i na cesti, pa ono....... losa strana, ali mi ne predstavlja problem.
i ako nije problem, daj navedi koji auto ima obicni atmosferac, a da nije japanac i da ide ko' sasav sa tonom tezine. i da je tu negdje omjer tezine sa kubicima i snagom.