86ks
Živahan?
Tu se slažem, dijelovi su (uglavnom) vrlo jeftini, accenti druge generacije su solidno sklopljeni autići, iznimno malo kvarljivi, i odličan bang for buck za kupnju polovnog u dobrom stanju.
Mane su katastrofalne performanse, hoćeš po pitanju brzine/ubrzanja, hoćeš po pitanju ležanja na cesti, krut ovjes, cvrčci u unutrašnjosti. Ali generalno, rekoh, odličan bang for buck i pouzdan auto općenito.
Još jedan

tih korejskih 86ks slobodno zaokruži na 70. Eto koliko dobro ide naspram konkurencije. To su strahote koliko je taj 1.3 motor slabiji u praksi nego na papiru. Jedina prednost im je mala potrošnja, ali i to stoji samo u uvjetima normalne vožnje sa 1-2 putnika u autu, sve više i iole zahtjevnija (čitaj brdovitija) cesta, pun gepek, ajme majko. Npr., konkurentski benzinac, neću imenovat namjerno, iste mase kao accent, sa 75ks prelazi istu destinaciju od 350km, sa istom masom putnika i prtljage, sa 1L manje potrošnje na 100km i daleko lagodnijom vožnjom uzbrdo i pretjecanjima. Imamo accenta 2003.u familiji (snajkin auto) već 7g., tako da smo istestirali sve moguće i nemoguće varijable potrošnje i uspoređivali ga na toj destinaciji sa jedno 10 auta (kroz zajednička putovanja, znači sa oba auta se išlo u isto vrijeme, istim brzinama istim putem istim vremenskim uvjetima), u rasponu od 60-90ks, ne pričam neprovjerene gluposti. Znači accentovih 86ks nema veze s vezom kad auto nema momenta ono, ništa, nula. To je isto ko što je sisa tam prije napisao da je clio 1.2 brži u zavoju sa stock ovjesom i 195/50 15 gumama nego neki tam bmwi i mercedesi

Ko da se ljudima da naganjat tam s nekim sepetićima

(i ja sam jučer sa svojim sec. carom - clio 1.4 tak obrijao a6-icu 2.5tdi-a

po izlasku iz zavoja, mislim wtf. da je liku stalo do takvih peezdarija otreso bi me ko ćik do kraja pravca prije prvog slijedećeg zavoja....)
Malo reale u nekim stvarima ljudi