Citiraj:
Autor Mad_Duke
http://www.pohrani.com/f/3A/I2/47A3BN3M/wtf2.jpg
Uključi si da vidiš "redrawing" kako izgleda i što se događa sa ekranima na home screenu, odnosno app draweru.
Aplikacije koje dodaš na homescreen nisu pokrenute. Prouči malo što donosi Android 4.4. pa će ti možda neke stvari biti jasnije kako se aplikacije pokreću trenutno na Androidu, odnosno što se događa kad klikneš na nju.
Ja mogu sa homescreena deinstalirati bilo koju aplikaciju za koju imam ikonu.
Sustavu treba isto puno "resursa" da prikaže ikonu aplikacije bila ona u app draweru ili na homescreenu.
Fulao si ceo fudbal
EDIT: Ovo o Windowsima/Linuxu neću ni spominjati  Što više troši resursa. Kliknuti windows gumb i tražiti aplikaciju da bi došao do shortcuta na nju koji klikneš. Kliknuti windows gumb i tipkati ime aplikacije da bi dobio shortcut na dotičnu (u kojem slučaju komp počinje tražiti po hardu isto za dotičnu frazu koju si utipkao) ili double click na desktopu napraviti na shortcut aplikacije te ju odmah otvoriti. Desktop shortcuti i razni dockovi koji ti "vise" cijelo vrijeme na ekranu nisu tu da budu lijepi nego da ti ubrzaju rad odnosno da dođeš brže do aplikacije za koje si ti procjenio (ili ako ima opcija sustav) da ih najčešće koristiš. Same shit ti je na Androidu.
|
Ja sa početnog ekrana ne mogu deinstalirat aplikaciju, nego samo izbrisat prečac. Iz drawera pritiskom na korisničku app. i prebacivanjem u gornji lijevi kut app se deinstalira. Ja isto koristim prečace i mislim da su korisni, ali samo ono što mi je primarno. Nemoj mi zamjerat na ovome, osim toga forum i je za raspravu. Pozdrav!