View Single Post
Staro 26.11.2013., 22:48   #2934
Hombre
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Ok, potražit ću na njuški sa sličnim karakteristikama.
I dobit ćeš opet isto smeće jer i ti s njuškala kupuju u kineza.
Kartice se kupuju u trgovini gdje ih možeš reklamirati u slučaju da ne rade kako treba dok je na Ebay 99% kartica lažnjak.

Meni je neki dan stigao item iz devetog mjeseca. Već sam bio obavijestio sellera da hoću refund, on mi odgovorio da sačekam još malo i došlo. Selleru sam dao pozitivan feedback i zatvorio Claim na Ebay.
Do sada sam uvijek išao preko PayPal i ovo je prvi put da sam zatražio refund preko Ebay. Kod njih dok kontaktiraš sellera i tražiš refund automatizmom se otvara slučaj i imaš do kojeg datuma (mjesec dana nakon što prođe 45 dana) možeš eskalirati ako seller ne odgovori ili item nije stigao i onda stvar preuzima Ebay agent koji u pravilu presuđuje u tvoju korist.

Što se tiče LiIon baterija stanje kod Hong Kong pošte ostaje nepromijenjeno i svi koji su tu robu primili mogu biti sretni jer rentgen nije prepoznao oblik pošto ne gleda čovjek već softver na osnovu opisa. Jedan moj prijatelj je dobio 4 komada 18650 jer su bile dvije i dvije u križ što soft za prepoznavanje nije prepoznao kao zabranjenu robu.
Evo linka da vidite što kažu službene stranice HK post i da se uvjerite kako nema nikakvih popuštanja kao i za koje predmete se može računati da će biti lažno prepoznati kao zabranjena roba. Veliki selleri su već odavno na svojim stranicama naveli da takvu robu šalju samo u zemlje među kojima se ne nalazi naša.
http://www.hongkongpost.com/eng/publ...112a/index.htm
Hombre je offline   Reply With Quote