Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.11.2013., 22:45   #8433
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Negdje sam cital da te Honde imaju nekakv ECO gumb, negdje pa da nije to netko stisnul jer jos vise oduzima snagu. 100ks i mrsavih 127Nm nemre bit dosta za 1300kg jasno ali za otic na posao i nazad bi moglo bit ok za jednu osobu. Svejedno nije gore od stotinjak i kusur teze Astre sa 90ks i jos manje monemta.
Je, ima s lijeve strane veliki eco gumb, to naravno odmah isključujem. Ali je lijen jednako s tim i bez toga. Pretežak je za taj motorić, velike šlape i to se jedva kotrlja. Kad me dopadne accord, makar je diesel, to je već druga priča

Citiraj:
Autor syss Pregled postova

isto tako pitanje eto za sve... koliko ste uložili u auto zadnjih 7 godina, a da nije duja koja se popravlja u konzumu?

ja sam (mimo redovitog servisa i potrošnog materijala) uložio:

- 200kn donji nosač motora
- 1300kn bobina i senzor neki radilice ili šta već
8V ima samo senzor radilice, 16V ima i senzor bregaste.

Citiraj:
1500kn za 7 godina i ~80k km uloženih para u auto koji je stvarno, ali stvarno maltretiran svaki dan je po meni i bolje od njemačke
Spomenuti ženin clio, 2004.g., 185kkm, taj se vozi za razliku od tvojega
Ddonji nosač motora x3, to ti je komad po cca 200-300 kn, 800kn gornji hidraulički nosač motora, ventilator kabine, rabljeni 700 kn. To je sve, auto ima origigi ovjes, na proljeće bio na špuru radi novih guma i meho se čudio kako dolje ništa nema lufta, nije mogao vjerovati da je sve tvornički, niti manžeta njedna nije pukla. Ostalo sve potrošni materijal, ulje, filteri, kočnice, dobro i ovi nosači su potrošni kod renaulta, to se na dciu mijenja kad i ulje
Ne računam da je u garanciji promijenjena visotlačna pumpa i injektori, poznat problem kod starijih dci-a, pumpe su im se masovno razletavale. I to dvaput, prvi put su zajebali nešto na servisu, valjda nisu očistili špenu van kako treba, ubrzo nakon promjene 2 začepljena injektora pa je bila reklamacija i mijenjali su sve opet.
Sviđa mi se renaulta dci voziti (vozio dugo 2.2dci lagunu II na poslu), ali ubili me ti nosači i trzanje, mamu im projektantsku ko je to radio.
c-shadow je offline   Reply With Quote