Citiraj:
Autor Flood
Da,taj.Na stranu oprema,motor itd.Auto ima mjesta ko peglica,ako si malo viši tučeš u krov sa glavom gdje god sjedio.Ne osjećam se ugodno u tom autu i to je to. Plastika ovakva onakva,koža ovo ono,to mi ne igra preveliku ulogu kod auta.Moze i nemora 
|
Moja žena ima taj 8v, i meni je auto stvarno na mjestu, pogotovo ako se uzme u obzir da je koštao 59000 kuna. Oprema je socijalna, servo, maglenke i još par dugmadi. Ali, kad sjedneš unutra akustika je takva da znaš da si sjeo u auto a ne u limenu kutiju, dojam plastike kokpita, mjenjača i volana je stvarno na mjestu.
Premda je motorizacija katastrofa, auto je čist dovoljan jer je prilično ekonomičan i jeftin za održavati/registrirati. Kasko je oko 900 kuna, ulje elf 10w40 mijenjam sam svake godine pred tehnički - to sam kupio 4 kante prije 2 godine za 500-600 kuna + filter 30 kuna. Gume cjelogodišnje ima već četvrtu godinu. Ulaganja doslovno minimalna.
Premda je meni premali, prošvercam se nekad da odem po cigarete, prednji ovjes često dovede do podupravljanja ali to nije oštra kritika kad sjedneš iz zagevindanog auta sa 2 i po puta jačom konjicom i 3 puta više momenta.