Žena mi vozi clia II 1.5 dci, onog najslabijeg. Meni malo tvrd i na volanu i na komandama. Kočnice odlične, svjetla ok, ovjes nije nešto, otraga na zadnjem sicu fakat nema mjesta, inače ok auto. E , da, mjenjač stvarno dobar, 9 god i 185 kkm i radi ko i prvi dan. Ergonomija npr. board comp, radio i sl. mi na renaultu nenadjebiva. U firmi nažalost sjedam u razne japance, ali francuz je francuz. Ponekad me dopadne nova honda civic, neki benzinac, 1.4 čini mi se sa stotinjak konja. To je koma auto, iznutra ko enterprise, lampice, ledice, eko pizdarije, gasi mi se po raskršćima (to prvo zgasim kad sjednem u njega), ne ide nikako, po ljeti klimu gasiš kad treba pretjecati

Vozim se iza kamiona po brzoj cesti, sad treba prestići i gas...ništa...niža...gas...ajde ide polako...jebiga idem natrag jer već i mene i kamion prestiže clio

A u pm...kamera za otraga parkirati je must have je rkroz ono malo šajbe što su ostavili ne vidi se ništa. Zanimljivo, ne pišti ništa, valjda nema parking snzore, ne znam, valjda su mislili da ne treba ak imaš kameru, meni nekak fali to pištanje. Ležanje na cesti i kočnice su prva liga, ali to kakav su smiješni motorić stavili unutra to je kriminal. Nakon prve vožnje ovo ljeto kad sam sjeo u tu hondicu (već mu je netko junfa skinuo, imao je 2.5 kkm), nakon povratka sam išao pitati ove moje u firmi jel to kakvu blokadu ima da ga ne zakoljemo dok se ne razradi