Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.11.2013., 19:34   #8421
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
imam i ja flotni clio 2 1.2 8v sa entry opremom i to stvarno ne bi privatno htio posjedovat, vjerujem da i kod vas je tako, ali malo nadograđeniji sa jačim motorom je stvarno fin auto... fali mjesta iza, gepek je malen kao i cijeli auto kojeg su pregazile godine i klase, ali da ima u njemu zabave - ima.

progresivni volan "iz onog sistema" stvarno radi i to radi jako dobro, mjenjač i nakon ~80k km u usporedbi s ovim polom je LOL razlika koliko je bolji, a uvijek se francuzima stavljao epitet epski loših mjenjača... velim eto direktna usporedba i to sada nije stvar navike ili nešto tako, jednostavno ono je loš mjenjač, ovo je bolji. mislim ono nije loš mjenjač nasparam clia, ono je loš mjenjač nasprem bilo čega, pa pobogu iz iste grupacije fabija ima kudikamo bolji mjenjač, valjda najbolji dio tog auta je mjenjač.

edit: @igi... to ja i pričam, oke sada nešto ode na renolo, citroenu, fiatu ono nebitno isto tako može otići i na njemcu i japancu i bilo kome, ali ono kupio si nešto za svoj novac i provodiš xyz vremena u tom čudu, pa jel stvarno mora nutra zgledat ko šupa i da se osjećaš ko da si 15 godina unatrag jer eto to drži cijenu, brat ima već 100 godina nikad kvar, ipak je to premium marka bla bla bla
syss je offline   Reply With Quote