Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.11.2013., 00:36   #8401
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Stubica.

Na tom Megancetu mi je jedino zao sto ga odozada nisu sredili malo bolje. Coupe je bomba, ovaj sa 5 vrata je mrvicu manje poseban sto se tiče odvažnosti u dizajnu i linijama. Kad malo razmislim, samo da su mu metnuti slična svjetla sa Coupea (ona prozirna sa) bio bi 10x bolji.
Sa malo igranja u pohotoshopu ili necemu dobis 10x bolji straznji kraj sa lampama u stilu onih na Alfi GT. Sam se treba prevuc to bijelo sa bojom auta i zadnji kraj vec 5x bolje izgleda. Vole to Francuzi delat po svojim autima i nije bas da mi se svida ali kaj je tu je. Auto je tam ko i ja vecinu tjedna, osim ak nemam nekog posla u Zg, onda srecom ne trebam ic tam i fino se izlezavam dok drugi rade. Sutra npr.

btw. ima u Stubici hebackih auti od lokalnih poduzetnika. Zene im voze Impreze STi, TDI V10, AMG s klase i sl. dok su muski ugl oko Bembura a oni drugi muski kaj piju prije posla po birtijama voze Bon Jovi Golfove trice i sl i naravno Zetor i IMT, tu i tamo koji Fergic. Sa ovim covjek dolazi na posao svaki dan, ko da mu je auto. Regu nema, naravno.

Baja, bez spere se taj M3 moze slikat po snijegu a kamoli tak vozit sa tim brzinama.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 26.11.2013. u 01:34.
MAGARAC je offline   Reply With Quote