Citiraj:
Autor prileee
Ne znam al odvratni su vam homescreenovi, nebi da ti je potrebno toliko aplikacija na homescreenu, pa zato sluzi drawer.
|
Imam 3 homescreena. Do svakog dođem swipeom u jednu ili drugu stranu. Znači, za pokretanje aplikacije mi treba klik prstom ili swipe i klik. Da uredim app drawer kak spada trebalo bi mi klik + traženje ili klik plus klik u folder i onda klik na kraju na app. Ovo mi je brže i preglednije. App drawer služi za 1 per month aplikacije. One koje pokrenem možda jednom u mjesec dana. Pa mi svejedno jer do njih ne trebam nikad brzo doći. Sve skupa na dva homescreena imam 2x24 appova. Mislio imati samo jedan homescreen sa folderima, ali bi onda trebao opet imati drugi zbog RSS feedova koje čitam pa mi to nije opcija. Plus na prvom mi je google music, sat/alarm, a na drugom unified remota kao widget dok gledam neš doma + soundhound zbog izlazaka.
Stvar ukusa. Stavio ovdje jer se pričalo o launcherima gdje IMO još uvijek nova i apex rulaju (za mene nova zbog grida koji koristim inače bi i apex bio odličan kandidat).