Kad sam stavil Swifta u oglas javilo se 5,6 preprodavaca u roku od jedan dan i bilo ih je kaj su nudili i po 10 tisuca manje od neke "realne" vrijednosti od 35 tisuca pa do 5 tisuca manje. Ima ih kaj uopce ne gledaju motor ili pokusavaju vozit nego samo stanje limarije i laka i hvataju se za svaku tockicu dok ostali gledaju sve pa i test voznju. Smuljat ih nemres jer vecinom dodu u paru i kaj jedan propusti drugi nebu. Prodal sam auto za 30 tisuca, mozda sam mogao dobit 2 vise da sam cekal nekog "normalnog" kupca ali bi se onda nacekal jer mi se u dva tjedna javila samo jedna zenska kaj je pod hitno trebala auto ali se kasnije nije pojavila. Budem pogledal da jos imam broj od decka kojem sam prodal, mislim da je iz Kutine ili tam negdje. U svakom sl. se nedaj i pregovaj dok nebus zadovoljan cijenom a i tim preprodavacem ih ima ljigavih do bola. Kuplung, amortizeri i te stvari su potrosni materijal i nemoj im zbog toga dopustit da ti ruse cijenu. Ak ti je limarija ok nema kaj nudit vise od 10tak % manje od neke trzisne vrijednosti.
Btw. sad pred zimu i po zimi je najteze prodat polovni auto tak da se ne obezhrabris ak se niko ne javlja. Mali auti su najtrazeniji uz Golfove i Pasate naravno i ak imas nest takvo kaj previse ne trosi prodat ces ga sigurno.
Da imam brdo love, kucerinu sa garazom za 5 auti itd.
ovo bi mi bio ljubimac No1. Kak god da ga pogledam s koje god strane, fantastican mi je.