Citiraj:
Autor cuks
Za nase potrebe je sasvim dovoljna single ply verzija sa ojacanim sidewallom, npr. Exo kod maxxisa.
|
Eh, da je bar tako lako. Svi moji rezovi na fat albertu otraga su na sredini gume... No, treba uzeti u obzir da sam više km napravio ove godine mimo Medvednice, tako da možda i jesi u pravu kad kažeš "za naše potrebe", samo onda treba reći da misliš na jednu dvije vožnje po kamenju i ostalo Medvednica...
Zapele mi za oko one super gravity schwalbice, al sam malo ostao razočaran kad sam pročitao da samo sidewallsi dobivaju još 2 ekstra sloja kao DH gume, dok je srednji dio gume ostao na istih 2 sloja kao i evo gume.
Trenutno naprijed imam pretešku muddy mary DH vertstar 2.5 i guma mi je stvarno odlična. da je 200g lakša bila bi mi zasad prvi izbor od onih koje sam probao. Jedina guma koju možeš držati horizontalno u zraku, a neće se savinuti ako ju primiš samo jednom rukom. Nažalost, 1250g.

Sljedeće ću staviti 2.35 verziju i vidjet kako se ponaša.
Još uvijek razmišljam što staviti otraga, Šoš, ak ćeš se rješavat jednog HR javi pa bih uzeo, bar privremeno

Na HTu mi se pokazala kao dobra guma pozadi