View Single Post
Staro 20.11.2013., 12:40   #6
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Moram priznat da mi je čudno pitanje: ako znaš "čistiti" windowse onda bi trebao i znati što ti novi instal donosi,a što odnosi ....

U prijevodu: sve ovisi što ti želiš? Primjerice meni se windowsi 7 spremaju u stand by dobrih 5 minuta ako ne i više. Rade normalno kad su jednom učitani ... koliki je boot time pojma nemam jer ih nisam bootao ima već duže. Zreli su za reinstall ali mi je to prekompleksno za radit zbog svega gore tako da to čeka i čekat će još ....

Clean install se obično radi u 2 slučaja: želiš čiste windowse pa sve ispočetka (obično u pravilu neke teže sporosti i grešaka u sustavu), imaš katastrofalni error pa ne možeš nego reinstalirat.

Ako si zadovoljan sa sustavom onda nema potrebe za reinstall. Ako nisi - reinstaliraj. Ako te smeta vrijeme podizanja windowsa, štekaju ti ... radili su ti brže prije - reinstaliraj.

Sad jedino što se može ubrzat je podizanje windowsa baš rad unutar njih ne mogu reć da sam primjetio da reinstall ubrzava odnosno da mlađi rade brže nego stariji. Bar kod sedmice.
Forace je offline   Reply With Quote