19.11.2013., 19:31
|
|
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Autor wnbeeeE
ja sam ostavio i broj i adresu i ime i prezime, ali opet me ne čudi jer smo 20 godina iza ostatka svijeta po svemu pa tako je i ista situacija i sa poštom.
Vjerojatno je umjesto Ć u prezimenu stajalo C, ali eto.. nemam riječi jednostavno.. možda se i zadnje slovo (ć) izbrisalo prilikom slanja paketa jer kod njih ne postoji to slovo, čak mi je to i najvjerojatnija solucija.
Zvao sam ih ja i prekjucer i jucer, i nisu me mogli naći sve dok ih nisam zvao i peti put da bi me nekako uspjeli naći po adresi, međutim, već na putu za zagreb. Totalno moderan sustav. Znači dostavljeno 16.11, i vraćeno za zg isto tako 16.11.. ma super, kako su samo brzi kad ne treba.
A i radi se o većoj vrijednosti, inače se ne bi previše zamarao. Ništa, probat ću sutra gnjavit Zg/carinu da mi vrate to nazad, makar sumnjam.
|
Ja u svom prezimenu imam slovo Ž ali na Ebayu i PPu sam stavio slovo Z, Tako mi i piše na paketima koji dolaze pa možda sumnjam da je do toga. Ili možda kod mene to prolazi.
Ovo za zvanje mi je jako poznata stvar. Općenito u HR ne samo kod njih.
|