Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.11.2013., 21:21   #8281
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor MeanBoss Pregled postova
napisao si post od stranice i po na racun voznje od 100km!? i vecinom pises stvari koje su osobnog ukusa....npr.vozio sam astru h koja je proizvedena u uk...dobrih 150k km..tog smrada nema,niti mirisa...totalno neutralno( novu sam imao), brisaci....zmigavci...tipke na volanu i ta "tvrda" plastika unutrasnjosti...neznam sta da kazem?! tvrda plastika nije tvrda...ili ti se svodja spuzva vise,pa ti je ovo tvrdo? polugice za brisace zmigavce i ostalo su stvar ukusa i navike...neznam sta da kazem,nesvidja se ni svakome volan na citroenu .. a neko ga obozava!1.7 motor netriba ni komentirat..ljudi su s njim imali problema tako da to nije nista novo,ja sam vozio 1.6 benzinca i prezadovljan sam bio! radio ko radio...nisi ocekivao valjda Bose sustav unutra? malo previse toga si nabrojao za jednu low-mid klasu auta....i nije najprodavanija bila bezveze, nego radi omjera cijene i kvalitete i vanjskog dizajna koji je i dan danas dobar dobar(bar mogu pripoznat koja je koja za razliku od golfa 5-6-7?!) :P

ja da sad kupujem opet bih isao na astru i ostavio 50k kuna u djepu nego na golfa....jbg...i to je stvar ukusa?
pa ne treba mi 10k km da vidim kako je auto elementarno nelogičan... pa nije to citroen da izmišlja toplu vodu sa suludim rješenjima, nego dosadno vozilo sa iznimno glupim rješenjima.

zna se šta se misli pod tvrda plastika, recimo da je na cliu kvalitetnija plastika i na oko i na dodir, a clio 2 ph2 je na tržištu kojih 13ak godina i klasa je ispod astre.

najprodavanija je bila jer je to golf za one koji si ne mogu priuštiti golf, a o kvaliteti i dugotrajnosti opela se isto može svašta reći.

još jedna stvar - to je najnepregledniji auto kojeg sam vozio. iza nemaš apsolutno nikakav osjećaj kroz onaj prozorčić koliko si od zida, a visoki bokovi guzice pomalo ubijaju i funkcionalnost retrovizora po pitanju dubine i preglednosti.

velim opet projahao sam valjda kompletnu firminu flotu i privatno dosta vozila vozikao i svi su oni imali neka svoja rješenja, ali ovoliko neergonomije i nelogičnosti na jednom mjestu nisam vidio.
syss je offline   Reply With Quote