Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.11.2013., 19:36   #8276
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor MeanBoss Pregled postova
napisao si post od stranice i po na racun voznje od 100km!? i vecinom pises stvari koje su osobnog ukusa....npr.vozio sam astru h koja je proizvedena u uk...dobrih 150k km..tog smrada nema,niti mirisa...totalno neutralno( novu sam imao), brisaci....zmigavci...tipke na volanu i ta "tvrda" plastika unutrasnjosti...neznam sta da kazem?! tvrda plastika nije tvrda...ili ti se svodja spuzva vise,pa ti je ovo tvrdo? polugice za brisace zmigavce i ostalo su stvar ukusa i navike...neznam sta da kazem,nesvidja se ni svakome volan na citroenu .. a neko ga obozava!1.7 motor netriba ni komentirat..ljudi su s njim imali problema tako da to nije nista novo,ja sam vozio 1.6 benzinca i prezadovljan sam bio! radio ko radio...nisi ocekivao valjda Bose sustav unutra? malo previse toga si nabrojao za jednu low-mid klasu auta....i nije najprodavanija bila bezveze, nego radi omjera cijene i kvalitete i vanjskog dizajna koji je i dan danas dobar dobar(bar mogu pripoznat koja je koja za razliku od golfa 5-6-7?!) :P

ja da sad kupujem opet bih isao na astru i ostavio 50k kuna u djepu nego na golfa....jbg...i to je stvar ukusa?
Ja mogu samo pohvalit Astru GTC 1.6, auto je stvarno meni bilo odlicno. I da ima taj miris, nije smrad nego nesto specificno. Drugi noviji opel je bila Corsa 1.2, i opet puno bolje auto od francuskih kolega. Obadvoje nisan puno vozio mozda nekih 1000 km svaki, ali ok su oba. Posebno mi se svidja sta kocnica nije premekana, to mrzin kod vecine novih/zenakih auta...
Baja 001 je offline   Reply With Quote