Moje Megance smo uvezli sa 236k km i 5 godina starosti iz Fr, a 5 godina kasnije ima 330k i jedino kaj je otišlo je kompresor (mislim da je čak registrirana poznata greška na kompresoru), poluosovina i to je to. Redovno održavanje zbog dotrajalosti dijelova ne računam (kvačilo, diskovi, pakne, ležajevi...). A gore je bio dostavno vozilo i ziher nije bio pazen. Turbina je u super stanju... A ja ga gazim otkad ga vozim bez milosti. Jedino sad možda počinje davati znakove starosti letva volana ili nešto od ovjesa jer tu i tamo čujem blagi tup, ali to je radi naših cesta i teških felgi koje su gore metnute nakon kupnje. Auto uopće nije uništen, u vožnji se ponaša kao da ima četiri puta manje km... Vidio sam gro autiju kod nas sa 100k km na dalje koji su groblja. Pa čak i sa manje km.
Nažalost na temelju jednog auta ne mogu zaključiti za sve. Al mislim da su tada, a vjerojatno i danas auti kod nas i u ljepšem dijelu Europe auti za dva tržišta.
Mogli smo vratit kilometražu na uvozu za 60% i nitko ne bi skužio po super stanju u kojem je bio... Al jednostavno nam uopće tada, a ni sad još nije palo napamet tako varat ljude kod prodaje. Meni nikad ni neće. Grozim se kad to vidim. Frend uredno vraća kilometre svaki put prije tehničkog. Takve aute bi trebalo zaplijeniti i prodati na javnoj dražbi.
A isto tako mi pada mrak na oci jer postajemo otpad za stare aute iz EU. Sva sreća pa na "datumu prve registracije" na prometnoj možeš odmah vidjet dal je auto uvezen ili ne.