Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.11.2013., 12:59   #8246
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Viđao sam takvih auta uglavnom takvo nešto nisam vozio(a kolega nekupuje takve aute jer su u pravilu lošiji sa više km i mačak u vreći, a onima keša i nije mu problem izdvojiti par sto ojra više za pravu robu koju onda nije ni problem prodati, kod njega se rijetko zadrži auto koji je uvezao duže od 14dana) sad kad sam bio vidio i 2 auta s istoka njemaćke(Berlin i okolica jer su tamo još jeftiniji) u odnosu na Minken i ovaj bliži dio Dojčlanda gdje operiramo ima svega ali to uglavnom kupuju Bugari/Rumunji jer njima je sve dobro samo da je jeftino.....
Uglavnom kupuje kod poznatih hendlera s kojima već dugo surađuje i zovu ga kad je nešto aktuelno pa je sigurnija kupnja, a znalo se desiti da nenađemo ništa pa prespavamo ima rodbine u Dojčlandu pa nije problem ostati 1-2dana duže....
Sad kad sam se vraćao na mađarskoj grani pošto se mora kupiti vinjeta sreo ekipu iz VŽ/KC sa 4 auta

Zna se desiti da dovezeni auto ni nevidi OS tržnicu proda se u roku odma drugim švercerima kad nanjuše dobru robu koji se neusude po auto već operiraju na domaćem tržištu ....
ECHO je offline   Reply With Quote