Viđao sam takvih auta uglavnom takvo nešto nisam vozio(a kolega nekupuje takve aute jer su u pravilu lošiji sa više km i mačak u vreći, a onima keša i nije mu problem izdvojiti par sto ojra više za pravu robu koju onda nije ni problem prodati, kod njega se rijetko zadrži auto koji je uvezao duže od 14dana

) sad kad sam bio vidio i 2 auta s istoka njemaćke(Berlin i okolica jer su tamo još jeftiniji) u odnosu na Minken

i ovaj bliži dio Dojčlanda gdje operiramo ima svega ali to uglavnom kupuju Bugari/Rumunji jer njima je sve dobro samo da je jeftino.....
Uglavnom kupuje kod poznatih hendlera s kojima već dugo surađuje i zovu ga kad je nešto aktuelno pa je sigurnija kupnja, a znalo se desiti da nenađemo ništa pa prespavamo ima rodbine u Dojčlandu pa nije problem ostati 1-2dana duže....
Sad kad sam se vraćao na mađarskoj grani pošto se mora kupiti vinjeta sreo ekipu iz VŽ/KC sa 4 auta
Zna se desiti da dovezeni auto ni nevidi OS tržnicu proda se u roku odma drugim švercerima kad nanjuše dobru robu koji se neusude po auto već operiraju na domaćem tržištu ....