Citiraj:
Autor adaksinjo
za 2200e bi bil potez sloziti ht kakav ne postoji na ovim prostorima.
|
2200€ dati za čelik ? Jebote, toliko ne dođe niti military grade steel valjda, kamoli Reynolds.
Treba bit malo i realan, na kamenjaru niti jedan steel is real neće spasiti od toga da ti užitak bude manji. Strest će te kak god okreneš. Pitaj Jacka ako misliš da serem...
Citiraj:
Autor Mitsuoka
Nekom drugom prilikom, vidiš da ja tražim nešto za sve od XC do DH, teški allaround
|
Citiraj:
Autor Mitsuoka
Dobit cu 2 nestandardna shocka, remote stangu, a sad... YT me sve vise vuce, ali ne znam zelim li se odrec okretnosti.
A Mar, makar me Vuco banao moram rec da lagano sve vise i vise mislim da si glup. Ti ocigledno ne mozes spojit 2 ciste. Ne uzimam 27.5 ni 29. As simply as that. STFU
A da kazem za Splicane... vlada isto razmisljanje. 3 covika su za YT, 2 za Endura, jedan za Trek Remedy
|
Bajk od 13,5kg sa normalnim gumama je jako dobar all round bajk (danas). Onaj od 16+kg baš i nije jer jebiga ima 2,5kg više i mora imati neki minus.
Ne želiš se utrkivati na tim Vašim stazama (jerbo inače bi stvarno imao dva bajka), nego chillati u vožnjama, pretrpiti kad i malo trese na DH stazi, ali doći sa bajkom na 500, 1000, 1500 ili 2000m nadmorske visine svojom snagom ?