View Single Post
Staro 12.11.2013., 18:46   #36346
Mitsuoka
Samsung Mob!ler
Moj komp

Mitsuoka's Avatar

Datum registracije: Mar 2012

66° HA
170/168
Lyrik RC2DH
Monarch RT3
SRAM X9, Elixir 5
DTSwiss E2000
RS Reverb

2299,00€

2013 CANYON Torque EX Trailflow vjerojatnije L [NOVO]

65.9° HA
170/180
Float RC2
CCDB Air
SRAM X9, Elixir X0 Trail
SunRingle Charger Pro
RS Reverb

2399,00€

2012 SPECIALIZED Enduro L [RABLJENO - doživotna garancija]

66.5°
160/160
Lyrik R
Float RP2 i XFusion Coil (novo)
SRAM X9/X7 combo (novo), SLX + Hope SAW
Spec Roval (novo)
Spec Command Post (novo)

2000,00€

2011 SPECIALIZED Pitch M [RABLJENO - doživotna garancija]

~66.5°
160/150
Talas R
Fox RP2
rebrandirani DTSwiss + Superstar Tesla nabe
SRAM X9, Saint + Hope SAW
KS Lev

po dogovoru

Uglavnom, to su mi neki izbori. Novo, rabljeno, svejedno mi je kad je tu garancija, to mi je najbitnije. Bike bi se koristio za sve i uzbrdo i nizbrdo, za što veću zabavu. Ja sam 190cm, al eto, malo retardiran pa mi i Pitch u M verziji poprilično paše (da ne kažem da sam Lojstek lakše odradio na M Pitchu nego svome L Fuelu sa 120/120). Zato se ne mogu odlučiti za veličinu. Za YT čujem da je DH stabilan, a ja bi ipak malo zabavniji bike koji je lako izbaciti iz takta, pa se mislim L ili M, Canyona bi ipak L radi malog reacha, Enduro L bi mi trebao pasat jer je više manje par mm od mog Treka, a Pitch M bi isto uzeo na test neko vrijeme prije kupnje da vidim kako bi to bilo kroz neko vrijeme.

CCDB i Float RC2 me privlače na Canyonu, Lyrik RC2DH na YT-u, Enduro mi je dream rama i ima ok dijelove + doživotna garancija, a Pitch mi je ultra sexy, sprijeda Talas, dobri dijelovi + doživotna garancija. Možete mi vi malo rezimirat kad budete imali vremena? Čekat rabljeno, uzet novo, vamo tamo, livo desno, ni ja sam više ne znam.
-->
Sile, Vuco, Onyx i ekipa imam jednu zamolbu, treba mi pomoć oko kupnje novog bikea, ja se ne mogu odlučit, a znam da ste vi ili imali doticaja s nekim od ovih bikeova ili ste to dobro proučili. Pa, što mi se najviše isplati.

2013 YT Wicked COMP M ili L pitanje je sad [NOVO]

66° HA
170/168
Lyrik RC2DH
Monarch RT3
SRAM X9, Elixir 5
DTSwiss E2000
RS Reverb

2299,00€

2013 CANYON Torque EX Trailflow vjerojatnije L [NOVO]

65.9° HA
170/180
Float RC2
CCDB Air
SRAM X9, Elixir X0 Trail
SunRingle Charger Pro
RS Reverb

2399,00€

2012 SPECIALIZED Enduro L [RABLJENO - doživotna garancija]

66.5°
160/160
Lyrik R
Float RP2 i XFusion Coil (novo)
SRAM X9/X7 combo (novo), SLX + Hope SAW
Spec Roval (novo)
Spec Command Post (novo)

2000,00€

2011 SPECIALIZED Pitch M [RABLJENO - doživotna garancija]

~66.5°
160/150
Talas R
Fox RP2
rebrandirani DTSwiss + Superstar Tesla nabe
SRAM X9, Saint + Hope SAW
KS Lev

po dogovoru

Uglavnom, to su mi neki izbori. Novo, rabljeno, svejedno mi je kad je tu garancija, to mi je najbitnije. Bike bi se koristio za sve i uzbrdo i nizbrdo, za što veću zabavu. Ja sam 190cm, al eto, malo retardiran pa mi i Pitch u M verziji poprilično paše (da ne kažem da sam Lojstek lakše odradio na M Pitchu nego svome L Fuelu sa 120/120). Zato se ne mogu odlučiti za veličinu. Za YT čujem da je DH stabilan, a ja bi ipak malo zabavniji bike koji je lako izbaciti iz takta, pa se mislim L ili M, Canyona bi ipak L radi malog reacha, Enduro L bi mi trebao pasat jer je više manje par mm od mog Treka, a Pitch M bi isto uzeo na test neko vrijeme prije kupnje da vidim kako bi to bilo kroz neko vrijeme.

CCDB i Float RC2 me privlače na Canyonu, Lyrik RC2DH na YT-u, Enduro mi je dream rama i ima ok dijelove + doživotna garancija, a Pitch mi je ultra sexy, sprijeda Talas, dobri dijelovi + doživotna garancija. Možete mi vi malo rezimirat kad budete imali vremena? Čekat rabljeno, uzet novo, vamo tamo, livo desno, ni ja sam više ne znam.
Mitsuoka je offline   Reply With Quote