Citiraj:
Autor Mar
Ekipa, imate li šta od merino robe da koristite? Mene najviše zanimaju majice/jakete.
Uzea sam 3 para tankih čarapa i stvar je vrhunska, noge se uopće ne znoje niti smrde 
|
Imam od Helly Hansena WARM baselayer, koji ima ~70% Merino vune u sebi. Vrhunska majica, naočigled vidiš kako znoj izlazi van. Topla, ali stvarno jako topla i brzo se suši (ali ne brže od njihove DRY majice bez vune).
Problem je što tek na -20°C + windstop softshell jakna = u toj majici nije vruće. DRY sa windstop jaknom ide puno bolje za temperature do -10°C. Važno je u pravilo da vjetar ne dolazi na te majice, jer onda ćeš se smrznuti. I naravno, ako staneš na 5-10min na niskim temperaturama i ako puše jaki vjetar, postat će ti hladno (iako ja to smatram da je problem windstopa jer kako imam torbu po zimi na leđima, to se iza sve namoči od znoja nakon 1h pedaliranja pod naporom).
Ali u svakom slučaju oduševljen sam sa svime što imam od HH-a, osim ove posljednje DRY majice (ona mi je onak - za te pare vrlo dobra, ali nije oduševljenje), koja mi je prevelika pa nije totalni compression (moja greška) i nije gusta kao stara DRY majica.
@ Irvin
Legendarno !