Citiraj:
Autor Princ288
I ja se apsolutno slažem s tobom, ali meni od svih itema koliko je došlo nakon roka , 2 puta nisam vratio po cca 1$ baš iz tog razloga što su oni krivi jer je poslano dosta kasnije nego što je trebalo bit poslano, 2 ili 3 tjedna kasnije.
Od preko 150 kupnji dva su takva slučaja, a kasnilo je još par puta , i ti novci su vraćeni, jer i ja idem tom da se dobro dobrima vraća  i sigurno ne želim smanjiti broj kineza koji šalju u hrvatsku, jer sam već nailazio na takve slučajeve baš kad mi je nešto od njih trebalo- 
|
Naravno. Zašto nekoga zajeat za par dolara. Meni je kasnila 2,5" usb3.0 external case za hdd, jedno 30tak dana. I velim kako je nema dugo. Lik mi vrne pare i kaže da mu je žao. Za 10tak dana stiže kućište. Javio sam selleru da je stiglo i da ću mu uplatit pare i uplatio sam ih. Za 3 tjedna stiže novo kućište. Pitam ga kako to da je došlo novo, odgovor "a gift for you". Cifra je bila 4 dolara. Čoek poslao gratis jer ga nisam zajebo.
Eto, my 2 cents. A ako nastavimo bit govna, mogli bi uskoro biti excluded kao i italija recimo.