Citiraj:
Autor Drug Brko
Što znači "lagano puca"? Puca od udarca, od velikog pritiska. Neće puknuti samo od sebe.
Moguće je popraviti. Šajba nova orginal košta 2800 kn u agramu i garancija ti ju, već pogađaš, ne pokriva. Eto, imam ju cca pola godine, bila je samnom posvuda, u i van futrole, a izgleda kao da je jučer iz dućana došla. 
|
Nisam mislio nikog uvrijedit sa svojim postom samo pitam za iskustva stvarnih realnih korisnika. A i dalje imam pitanja:
1) Pod "lagano puca" sam mislio na one price da je ljudima mob puknuo u džepu dok su hodali a da njime nisu nigdje udarili ili ga fizički savinuli. Moze li se to dogoditi po vasim iskustvima? Moze li mob podnjeti određenu silu torzije il fleksije a da ekran ne pukne?
2) Jel se mob dosta zagrijava kod surfanja, gledanja videa ili igranja?
3) Jeste li imali problema sa odljepljivanjem stražnjeg panela?
4) Ima ih na njuski, novih, zapakiranih za 2500kn jel to ok kupnja?
Moram uzeti novi mob pa je i xperia Z usla u uzi krug.
Poceo sam pratiti ovaj mob jer dosta vremena provodim u voznji bicikla sljemenom po šarolikom vremenu i ne bas laganim terenima a ovaj model odgovara svim mojim potrebama ali pocelo me brinuti to "krhkije staklo". Na mob definitivno mislim staviti screen protectore te neki cvršči case.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor
|