View Single Post
Staro 05.11.2013., 13:54   #3541
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor cbz Pregled postova
da ti je Amis dosad bio zadovoljavajuć (stabilna veza) onda ne moraš nužno produljiti ugovor sa njima već ti njihova usluga ostaje dok si ju spreman plaćati. Ukoliko h1 ili amis ponude nešto novo ili bolje sklopiš ugovor ponovno.
Mislim da Amis ima običaj tretiranja starijih korisnika kojima istekne ugovor kao novih kad ponovno potpisuješ ugovor ili su beneficije slične.
Za produljenje na 2 godine nude 6mj. max dostupnu brzinu i 300 kn + 300 kn nakon 18mj...nije to loše ali mi je intresantno kako novi 2U1 paketi nisu ništa povoljniji od starih...dapače.. a o VDSL-u ni slova.....

Citiraj:
Autor FitzTN Pregled postova
Pošto si tako daleko od centrale (kao i ja), nemaš nikakve koristi od vDSL-a - odnosno barem ne kod downloada (ne znam kakvo je stanje s uploadom).
Sad ne znam na koju to "otvorenu pipu" misliš kod Amisa, ali ja plaćam 3u1 maxi (s brzinom "koliko ide", a to je u mom slučaju ~14Mbits dok je TV isključen) 224kn/mjesečno + HBO paket. Osobno ne vidim smisao u onom popustu od 50% na 12 mjeseci. Usporedi si kanale na H1 TV i Amis TV pa odluči, s tim da kod Amisa nešto ne štima sa SportKlub kanalima, čini se da će ih zbog nečeg ukinut . Ne znam kako stoje stvari kod drugih operatera
Pa sad sam na 8mbps (stari b paket) a kad sam imao max dostupnu brzinu ("otvorena pipa") imao sam oko 18mbps..valjda bi na VDSL išlo bar toliko...A najjeftiniji Amisov 2u1 paket koji nudi brzinu do 20mbps košta 260 kn naspram H1 koji nudi VDSL do 20mbps za 200 kn (s tim da je upload veći nego kod Amisa gdje je mizeran i kod jačih paketa). Kod Amisa imam 500 min više na telefonu što mi nije bitno...H1 ima dobru foru sa osnovnim TV paketom gdje se mogu dodati još 4 kanala iz premium paketa po vlastitom izboru i mogu se mijenjati s vremenom kako želiš...
Ali naravno puste brzine mi nisu jedini motiv kod odabira...bitan mi je ping, stabilnost veze, korisnička, modem, cijena za dobiveno itd....neznam kak taj Fritz stoji u odnosu na Amisov Thompson....
Tvrdi je offline   Reply With Quote