Citiraj:
Autor gnujko
Na Amisu imam stari B paket 2u1 (ističe mi ugovorna obaveza uskoro) a oni i dalje šute na upite za VDSL2 pa mislim uzet 2u1 (20mbps) ili 3u1 (isto 20) kod H1 telekoma (3u1 je VDSL2 - 20/2mbps; osnovni kanali + 4 iz premium po izboru + 1000 minuta free na tel). Trenutno na amisu imam 8/0.768, bez tv-a i telefon 1500 minuta free).
Na Amisu mi je išlo max 18mbps kad su "pustili pipu" u promo razdoblju...zeza me kaj sam 2.4 km od centrale ali nova je zgrada i cijela okolna infrastruktura pa je išlo do 18 (ako to ima veze)....Razmišljao sam da produžim na 2 godine i uzmem 300+300kn popust i 6mj "otvorenu pipu" pa onda nakon 6mj. preći na VDSL2 kad uvedu..ali po kojoj će cijeni biti pitanje je sad...i koji paketi...
Što bi vi napravili? Čekali do sudnjeg dana VDSL na Amisu pa se prebacili (veza mi je stabilna) ili riskirali i otišli na H1 (dvojaka su iskustva korisnika s njima)?
|
Pošto si tako daleko od centrale (kao i ja), nemaš nikakve koristi od vDSL-a - odnosno barem ne kod downloada (ne znam kakvo je stanje s uploadom).
Sad ne znam na koju to "otvorenu pipu" misliš kod Amisa, ali ja plaćam 3u1 maxi (s brzinom "koliko ide", a to je u mom slučaju ~14Mbits dok je TV isključen) 224kn/mjesečno + HBO paket. Osobno ne vidim smisao u onom popustu od 50% na 12 mjeseci. Usporedi si kanale na H1 TV i Amis TV pa odluči, s tim da kod Amisa nešto ne štima sa SportKlub kanalima, čini se da će ih zbog nečeg ukinut

. Ne znam kako stoje stvari kod drugih operatera.