Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.11.2013., 23:01   #8149
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor ozren Pregled postova
Da, upravo tako - malo je previše mjesta između blatobrana i guma, pogotovo naprijed, a i manji offset bi lijepo legao.

U proljeće nam je namjera ga spustit (Eibach Prokit je u garaži već 3 mjeseca, naprijed ide dolje 3cm, iza 1cm), montirati ćemo još nešto od karbona (zaključili da bolje preskočit zimu - no "to" zgleda opako), i onda još jedino moramo dobit na lotu za uzet 18x9.5ET22 Rays TE37SL Pressed Graphite...

Super filmići

Moram priznat žuti IV-VI su mi uvijek bili slaba točka!
Jasno, ma imam oko. Dooobro budu sjele, jesi razmisljao o svjetlijoj varijanti?Ugl., gore dobru(ljepu ) gumu, prizemljavanje i auto je showoff!

Da super, ma ovaj žuti je strava.Vani se to bez beda vozi/slaže/kemija, tu kod nas micubešije slabo fermaju...
Mada sam nekidan sreo ekipu kod autopraone, 3 colta starija(1991tip), ali svi redom nekakvi GTI ovo ono, jako zgodno zgledaju, dobro prizemljeni, redom Rays, Enkei felge gore, brembo kočnice(swap ofc.) i onda IC skuzim kroz prednji branik. Perem ja Ibizu od starog, reko daj ček...nekaj tu smrdi . Pitam ja, alo, taj IC nema šanse da je fejk jel tak...tip otvori haubu, gore od Eclipsea motor 230ks stock, veli sva tri su tu negdje, sve naručeno kontenjerom(vjerojatno i felgice). Ima opasnih mecubešija u ZG, nije šala .
Halos je offline   Reply With Quote