View Single Post
Staro 03.11.2013., 19:02   #10
Techo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jul 2011
Pozdrav!

Imam isti problem sa istim laptopom, iste komponente. Znači laptop kod paljenja ne daje sliku, caps lock 5 put zablinka.

Dao sam ga na nekakav popravak jer mi je rekao čovjek da će vidjeti jel se da bilo kaj napraviti, u krajnjem slučaju da će mi naći polovnu matičnu.

Ali, uspio je dobiti sliku na laptopu, rekao je da je koristio neku tekućinu za dobivanje boljih vodljivih svojstava i da je pustio laptop da odradi na bateriji dok se ne potroši ali s time da je stavio laptop u vrećicu da se zagrije.

I super, slika je tu sve super radi, ali OS nije gore još. Stavio sam Windows 7, sve je bilo ok radio je par sati i nakon prvog gašenja slike više nije bilo.

Isto sam napravio i ja, stavio sam ga u vrećicu da se zagrije na neku temepraturu pod opterećenjem i nakon nekog vremena laptop se sam resetira, boota Windows i slika je tu. I tako svaki put nakon gašenja, morao bi ga stavljati u vrećicu da dobijem sliku xD

Ne znam zbog čega se tak događa i zanima me kaj napraviti sada osim zamijene matične.
Techo je offline