Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.11.2013., 12:41   #8100
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Prodaje se i kod nas jedan za 8700€, mint stanje, kilometraza otprilike ista, viđam ga jako cesto, nazalost stoji vani parkiran vec dvije godine, a gazda vozi w123 300tdt za daily drivera , također u mint stanju....bas mi zao auta, da imam pare odma bi ga uzeo i ruknuo plin

Problem kod nas je što takve nitko ne zna cijeniti i unatoč nižim cijenama nego vani, takvi auti se kod nas prodaju ili za mizerju ili neku divlju zamjenu ili se jednostavno prodaju mjesecima/godinama i ne prodaju se.
Ljudi ne shvaćaju da su to auti koji se ne kupuju da bi se vozili nego da bi stajali i tu i tamo se provozali, što je u današnje vrijeme preskupo za veliku većinu, a oni koji misle da bi to vozili svaki dan odustanu jer vide da za te novce mogu kupiti 10-15 godina mlađi auto koji ima više opreme, koji manje troši, bolje ide i jeftiniji je za održavanje.
Nemoj krivo shvatiti, ali takav klasik nagrditi sa plinskom instalacijom je meni identično kao da u porschea ugradiš plin.

Nekidan kolega kupio keca, 1977 godina: 36 godina star auto sa originalnih 120 000 km, vjerojatno u boljem stanju nego bilokoji golf 20-25 godina mlađi, sa računom iz UNIS-a (tko se sjeća znat će), svim tehničkim listovima unatrag 36 godina za 5000 kuna. Auto se prodavao unatrag 2 godine, nitko ga nije došao pogledati, a svi kao luduju za starim autima.
Juan je offline   Reply With Quote