Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.10.2013., 22:45   #8089
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ja sad bas vrtim kad sam se zaletio u zemsku, 10-i mjesec 2011-e bilo. nasao slike, pa pogledao datum kad je slikano .

tako da su meni prednje S3, ovu zimu - treca sezona. prednje, pogonske. zadnje su negdje sesta godina, ili sedma . ali imaju ripne, i prednje (pogotovo) i zadnje......

a sto se tice kise, tu sam na tankom terenu inace jer jedino pomagalo sta moj akcent ima je servo, zracni za konja za volanom i metalik boja . tako da kada krene klizati - ode! ali naviknuo sam se, hankokice (citaj - nakon prve godina plastika, tj stadiji sve jace plastike) su me naucili voziti po svim vremenskim uvjetima, posto su one bile univerzalke i nisu se skidale do prvih sava S3. kisa, ledena kisa, snijeg........ sve se to moze.

tako da meni ne smeta kisa za save, posto mi svejedno i good year (duragrip) jednako lose drzi po mokrome. eh, da su mi bile uzeti u sisku uniroyal, drugacije bi pricao .

Burko je offline   Reply With Quote