Prezime, bok stari. Čuj, evo pročitao sam sve od prvog posta i vidim da imaš taj adb u malom prstu, pa daj mi molim te pomogni ak možeš. Evo, prije dva tjedna vratio sam se nakon 4 g na našeg dragog t-comu samo zbog arene i uvalili su mi taj adb. Kaj je radilo do prije 4 godine kod njih, pa onda 4 kod alternativca, najosnovnije stvari, sad ne radi kako treba. Veza stalno puca, nekad 100 puta dnevno, nekad prođe cijeli dan da ne pukne. Upload kad radim stalno puca ftp. Jel to zbog tog smeća made in vietnam? Kako je moguće da sad odjednom to ne šljaka, kaj je šljakalo sa svim kasdama, zyxelima, d-linkovima. Stalno čekam da mi riješe i niš ne rješavaju, al ok, u postpuku je, nude neka rješenja, kao smanjit ćemo sinkro na niže, pa zamijenit žice od kutije do utičnice itd to još čekam. Pa smopinju nekaj da sam 2 i sitno km od centrale, pa smetnje ... pa kako je onda uvijek sve radilo, a sad ne radi odjednom, meni to kao laiku nije jasno. Evo, dok čekam njihove sljedeće korake, laički pitam, jel moguće da to sad odjednom ne radi samo zbog tog adb smeća, da bi radilo s bilo čim drugim i splitterom kako je i radilo zadnjih 10ak g? Evo, nazadnje kod ovih altera je bio d-link. Ak ti treba još neki podatak reci, al eto, hvala ti na svakom odgovoru. Ispirčavam se ak zvučim dramatično, al već dva tjedna čekam da to riješe i stalno prijavljujem, a kad ti ni najobičniji 512 upload više ne radi, onda sam otišao malo pogledat dok čekam da vidim kaj škvadra piše i eto, pitam samo da mi bude lakše.
Ajde, bok i oprosti na smetnji.