Citiraj:
Autor dario12
Kaj si popravil bajk? Ja sam ti bio prošle godine i mogu ti reć da je super osim što ne preporučam ekipi koja nije u kondi. Najt, ovo se ne odnosi na tebe 
Ja sam prošle godine jedva došao do Grafičara!
|
jesam

:
http://www.dropbike.com/forum/viewto...rt=306#p368142
point je druženje, nije nikakva utrka. svatko vozi tempom koji mu odgovara i koliko može izdržat. lako se u svakom trenutku spustit i vratit, ako ti se više neda ili nemaš konde.
Citiraj:
Autor Irvin
odvezli smo dns kombinaciju, Dado, Night i ja... 
...s tim da nas je Night fato po 12ici prema gore, a mi smo imali Leustek okolo 1h+5min, potrefila nas temperatura, zagrijane mišice još od vž i samo vrtiiiii. Podloga, eXtra...nema šta definitivno u ovo vreme najbolji izbor ako se želi odvest onako speedy+flowy+fluidity...malko u kanalima 57-ice stisnit zube i zažmirit i samo gas...nismo naletili na mine, ali ima ih...samo tamo 
|
Bilo je odlicno, ni toplo ni prehladno - taHman

drago mi je da sam vas sreo. mislio sam dolje čistu 52ku, al je kombinacija zanimljiva.. sve je super - od čuksovog dropa na dalje. favorit mi je zavojita 55ica (lišća minimalno na njoj). jedino mi nije nešto "tulum", kamen na kamenu, hrga na hrgi! nema mi nekog gušta s mojim bajkom tud.. trese-lupa-udara..

mada me zanima kako će taj dio odradit mjenjač s clutchem..