Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor jopis
Kak se ne bi dalo razgovarat, ja samo volim debatirat i diskutirat
To je meni jasno, ali tebi izgleda nije jasno da je sredinom 70ih dizel bio rezerviran za kamione i pokoju miniku (mercedes), mislim da je 90% auta tada bilo na bengu, o tome se radi u cijeloj toj baladi 
|
Ama shvaćam to 
Samo kad si počeo o višegodišnjim planovima proizvodnje i sl. reko WTF, pa to ne tangira krajnjeg korisnika. On ga hoće kupit '74. i nema ga. 
A u tom stilu je i panorama napisao. No nije bitno
Citiraj:
Autor jopis
Eto, sad kad ti napišem da si napisao u tom stilu - da ispada da je bogomdan, naljutit ćeš se na mene 
S ovim drugim se slažem, sasvim normalno, nismo svi isti, zato i postoji toliko proizvođača i toliko automobila i to je super, još da reguliraju cijene malo, extra 
|
Možda je tako ispalo, no to mi nije namjera bila, velim spomenuo sam ga jer je isti bio naveden u oglasu.
Citiraj:
Autor jopis
Pa zato se zove S-line a ne S4, to je samo dio optičkog i tehničkog paketa kojeg ima jači brat. Meni to nije glupo, ne žele svi i ne trebaju imati 300ks pod haubom, kad im je kao i tebi i velikoj većini ljudi dosta i tih 136/140/150, nebitno, a žele imati vizualno ljepši automobil, sa boljim ovjesom i kočnicama, npr. I zašto onda to ne omogućiti ljudima u stilu tog S-line-a, M paketa kod bmw-a, R kod VW-a, itd. Imho, to je sasvim ok, tvornički tuning, bio samo vizualan, tj optički, ili komplet sa poboljšavanjem ovjesa, kočnica, lakših felgi, je jedna odlična stvar tj opcija za krajnjeg kupca.
Eto stavih se u poziciju kupca :P

|
Pa drito to, ako hoću da mi na 320d stave M-tech paket zašto ne? I zašto bi me netko prozivao jer eto auto mi ''izgleda'' ko M a ima pol snage
Par sam godina vozio/posjedovao 2.0 CRDi 140 KS 300 Nm u monovolumenu i bilo je i više no dovoljno. No opet ima nas različitih. Istina ako bi ga gazio preko 160 popio bi ali u 95% slučajeva sam bio jako zadovoljan potrošnjoim i i isporučenom snagom.
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64
Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA